Malluusen frisbeegolfrata

Malluusen frisbeegolfrata Kuortaneella on yksityisomisteinen, jolle on kuitenkin vapaa pääsy kaikilla halukkailla. Se on alunperin rakennettu vuonna 2020 ja koostuu kahdesta eritasoisesta radasta metsä- ja peltomaisemissa. 

malluusen_frisbeegolfrata1

Kartta artikkelikuva pieni

Vuonna 2022 rataa uudistettiin siten, että nyt käytössä on kaksi rataa. Toinen radoista on vaativa 18-väylän kilpatason rata ja toinen 9-väyläinen rata sopii myös aloittelijoille. Lisäksi parkkipaikan lähettyville on rakennettu treenialue puttien harjoitteluun. 

malluusen_frisbeegolfrata3

malluusen_frisbeegolfrata5

malluusen_frisbeegolfrata6

Rata on korkeuseroiltaan melko tasainen. Välillä radat menevät päällekkäin ja heittopaikka saattaa olla sama, mutta korit ovat omansa eri väylille. Väylät ja kulkureitit ovat hyväkuntoiset ja radalla oli ilo heitellä.

malluusen_frisbeegolfrata8

malluusen_frisbeegolfrata9

Rata on rakennettu rakkaudesta lajiin talkoilla kaikkien lajista kiinnostuneiden iloksi. Alueen omistaa ja sitä pääsääntöisesti ylläpitää frisbeegolfharrastaja Janne Saarela. Helpottamaan radan ylläpitoa ja kehittämistä on perustettu Malluusen frisbeegolfseura ry, jonka jäseneksi on mahdollista liittyä mikäli toiminnan tukeminen kiinnostaa.

Mikäli haluat käyttää rataa, voit MobilePayn kautta maksaa 5 euron maksun pelaamisesta. Katso radan tarkat infot ja lisätiedot maksamisesta nettisivuilta: Malluusen frisbeegolfrata

malluusen_frisbeegolfrata10

Rata löytyy Mäyrystä Kuortaneelta: Malluusentie 425, 63130 Mäyry.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s