Kiimalammen autiotupa

Alavuden Sapsalammen kylässä sijaitseva Kiimalammen autiotupa on rauhallinen mietiskelypaikka. Autiotupa ei ole aivan Kiimalammen ääressä, vaan vähän kauempana kallion laella. Tuvan lisäksi kohteessa on nuotiopaikka ja huussi.

Autiotupa ja Pluto lähikuva

Kiimalampi autiotupa 27.4.2014

Näkymä autiotuvalta

tuli

tuli ja mökki

Joutsenet Kiimalammella muokattu

Kallion laelta johtaa polku Kiimalammen rantaan. Lammen vastarannalla uiskenteli keväisenä päivänä joutsenpariskunta.

Nuotiopaikka ylhäällä

Makkaratikut seinällä muokattu

Kalastusvehkeet muokattu

WC kyltti

huussi

Autiotupa on yksityisomisteinen, mutta kaikkien vapaassa käytössä ainakin niin kauan kun käyttö on asiallista ja paikat pidetään siistinä.  Puuhuoltoa autiotuvalle ei ole säännöllisesti, joten suositellaan ottamaan omat puut, sytytystarvikkeet, kynttilät yms.  mukaan. Jonkin verran löytyy astioita ja työkaluja käytettäväksi.

Halonhakkuupaikka

Sisäkuva

Sisäkuva2

Autiotuvalle johtava polku

Keväistä solinaa

Autiotuvalle johtaa reitti tien 66 varrella olevalta Sapsalammen levähdysalueelta, josta jatketaan Hautavuoren tietä noin 500 metriä  ja käännytään ladon kohdilta vasemmalle. Tästä matkaa on vielä noin 2 km.

Toinen, lyhyempi reitti on Pyyluomantienvarrelta, noin 1,8km Virtaintieltä, tien vasemmassa laidassa on pieni levennys ja tästä lähtee metsätie. Jos joudut jättämään autosi tähän, huomio että traktorille on jätettävä kulku metsätien kautta pellolle! Levennykseltä jatketaan metsätietä suoraan pellon poikki toiselle puolelle, josta metsätie jatkuu  muuttuen kohta poluksi. Välillä käännytään hieman oikealle (suoraan jatkuu myös polku). Matkaa ei ole Pyyluomantieltä kuitenkaan kuin runsas kilometri.

Koordinaatit autiotuvalle: 62.442120, 23.597774

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s