Palokallio

Tervetuloa tutustumaan Lintukalliontien varressa sijaitsevaan Palokallion metsäpolkuun. Reitin pituus on noin 3 kilometriä ja se on merkitty maastoon selkeästi. Polkua edetään lähtöopasteelta metsäpolkuvihkosen mukaisesti. Polun varrelta löytyy 17 kohdetta, joiden tarkoituksena on opastaa luonnon tuntemiseen ja metsäluonnon perusteisiin. Alueella sijaitsee myös geokätkö.

paloka1

paloka3

paloka4

paloka5

paloka6

paloka7

paloka8

Reittiohje: Holkonkyläntietä 1,2km, kääntyy oikealle Sorilantie jota n. 700m, käännös kohti Ravirataa jota tietä noin 300m. Tästä lähtee ylös rinnettä noin 400m. menevä polku Palokallion laelle, josta avautuu näkymä Tuuriin Veljekset Keskisen markille. Polku on vähän hankalakulkuinen. Korkeuseroa reitillä on useita kymmeniä metrejä.
Talvisin hiihtoreitti Alavuden Kirkkovuoren reitiltä Tuuriin kulkee Palokallion alapuolitse.

Koordinaatit 62.5872 ja 23.7282

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s